Eerbetoon van Shivayet Dhonre aan acteur Sushant Singh Rajput

De Surinaamse artiest Shivayet Dhonre heeft een lied gelanceerd ter nagedachtenis. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de zanger. Het nummer ‘Khairiyat’ is uitgebracht ter herdenking van de bekende acteur van Bollywood Sushant Singh Rajput. Het is volgens hem één van de meest beluisterde en liefdevolle songs. Bollywood acteur Sushant Singh Rajput overleed op 14 juni 2020. De acteur was zeer geliefd bij zijn fans en stond bekend om zijn eenvoud en bescheidenheid. De acteur heeft hitfilms uit deze entertainmentindustrie op zijn naam staan. Shivayet Dhonre heeft het nummer ‘Khairiyat’ gezongen uit de film Chhichhore. Daarbij had de inmiddels overleden acteur ook zijn bijdrage geleverd. Het lied is oorspronkelijk gezongen door Arijit Singh. Het project werd met emoties en liefde samengesteld als eerbetoon aan de acteur. De artiest heeft zich heel goed voorbereid en zich ook als zodanig ingezet voor het nummer. Dat is zijn manier om herinneringen aan de acteur op te roepen. In de video zijn ook leuke fragmenten van Sushant Singh Rajput te zien. Middels dit nummer wil Shivayet aangeven dat een ieder zijn of haar passie naleeft zoals Sushant Singh Rajput het heeft gedaan toen hij in leven was. De clip zal te zien zijn op verschillende social media kanalen zoals Facebook en Youtube. De video is gefilmd en bewerkt door SASRA. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Z Gobind.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: