Huwelijksjubileums te Paramaribo Zuidwest

Te Paramaribo Zuidwest hebben in de afgelopen dagen de volgende echtparen hun Huwelijksjubileum mogen gedenken. De echtparen zijn ook gehuldigd voor het heugelijk feit.

Echtpaar Joemanbaks-Idu

Diamantenbruiloft, 60 jarig huwelijk voor echtpaar Joemanbaks-Idu. Zij hebben het feit in alle stilte mogen gedenken. Echtgenoot Joemanbaks, Abdoeldjeliel is geboren op 24 oktober 1937. In het voormalig district Suriname. Echtgenote Joemanbaks-Idu, Amina op 07 december 1937 geboren is in het stadsdistrict Paramaribo. Het echtpaar mocht uit handen van districtscommissaris Fulgence Javinde de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Echtpaar Fraser-Gomes

Op donderdag 01 oktober mocht het echtpaar Fraser-Gomes hun vijftig jarig huwelijk in alle stilte gedenken. Dit vanwege de Covid-19 situatie. Het echtpaar mocht uit handen van districtscommissaris Fulgence Javinde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: