Cover gelanceerd in memorie van wijlen Johnny Mathoera

Zanger Akash Mathoera heeft op 02 oktober een cover uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende. Cover nummer “kadardaar larki se mor man laga” is in memorie van de bekende zanger en comedian wijlen Johnny Mathoera gelanceerd. Het nummer werd vaker door de wijlen artiest en was een van zijn favoriete songs. Hij is tevens de wijlen vader van Akash Mathoera. Het lied gaat inhoudelijk over een jonge die verliefd raakt op een heel lief, beschaafd en geduldige dame. Een dame die heel zachthartig is en die een ieder om haar heen waardeert. Het is getracht om de inhoud van het lied op een komische manier in de video te uiten. Toneelgroep Mastana Khelarie heeft hierbij, heel mooi en professioneel zijn bijdrage heeft geleverd. Daartoe worden de spelers Amiet Choenni, Rakesh Meghoe En Maitri Matabadal Van Harte Bedankt namens het team. De video opname en editing is gedaan door Master Viroe en audio door Devin Z gobind. Akash geeft ook aan niet alleen te stoppen met dit nummer. Hij zal komen met meerdere covers en zal meer van hem laten zien en horen. Echter is hij al jaren actief bezig geweest met muziek, maar wegens omstandigheden nooit eerder aan toe gekomen zulke projecten te doen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: