Zanger Ryan Abdoelaziz staat gereed met Trini Mashup

De Surinaamse artiest Ryan Abdoelaziz is druk bezig in de muziek scene. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Abdoelaziz. Hij is lid van muziekformatie No Merxi. De groep heeft een uitgebreid repetoire en brengt alle muziek stijlen ten gehore. Ryan Abdoelaziz is de initiatiefnemer om een Trini Mashup in elkaar te zetten. De producer van de Trini Mashup is Devin Z Gobind (Joosje). Daarnaast staan de organisaties The Boss Promotions, KRS Royal en Triple R Promotions achter dit project. De release van de mashup staat gepland simultaan een videoclip. ‘het is een soort van traditie geworden dat de meeste artiesten uit Trinidad en Guyana namelijk heel oude bollywood songs in een nieuw jasje stoppen, ducht wil ik het als Surinamer ook proberen. De mashup zal heel gauw uitgebracht worden’ aldus de zanger

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: