Partybussen Busbedrijf Somaroe in de garage vanwege Covid-19

De bekende partybussen van Busbedrijf Somaroe die vooral bij feestelijke aangelegenheden  op een rijdende discotheek lijken zijn opmerkelijk genoeg in deze tijd niet op straat te bekennen. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover van Jay Somaroe. Meneer Somaroe (de vader, tevens oprichter) begon zijn bedrijf met slechts 1 partybus. De vraag werd gaandeweg groter dus ging hij meer in deze business investeren. Busbedrijf Somaroe heeft momenteel acht partybussen. In maart, exact op 15 maart, is het bedrijf gestopt met haar dienstverlening vanwege de intrede van Covid-19 in ons land. Sindsdien staan de Partybussen gewoon in de garage. Er waren in totaal 24 personen in dienst, waarvan zes personen voor het onderhoud. Vanwege Covid-19 zit Busbedrijf Somaroe momenteel zonder inkomsten dus heeft de eigenaar zijn werknemers met een kleine tegemoetkoming naar huis moeten sturen. Meneer Somaroe had in feite geen andere keus. Indien het bedrijf wederom mogen starten wordt het in feite een totaal nieuw begin. De partybussen waren heel vaak in diverse buurten en ook in de binnenstad van Paramaribo te bewonderen. Geheel met disco-lichten, gezellige zitjes, een volle minibar en professionele geluidsinstallatie; de muziek mag bij zulke gelegenheden immers niet ontbreken.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: