Motoragenten slingeren 315 verkeersdeelnemers op de bon in week tijd

De Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie heeft in de periode van zondag 20 september tot en met zaterdag 26 september verkeerscontroles uitgevoerd op verschillende plekken binnen Paramaribo, zo meldt het Korps Politie Suriname. Tijdens deze controles zijn 70 automobilisten bekeurd voor het rijden in niet verzekerde voertuigen. 60 Automobilisten zijn op de bon geslingerd, omdat zij hun voertuigen niet ter herkeuring hebben aangeboden. 51 Verkeersdeelnemers zijn beboet, omdat zij in voertuigen reden die niet voorzien waren van de vereiste nummerplaten. Voor het rijden op zodanige wijze dat overig verkeer in gevaar werd gebracht, zijn 54 verkeersdeelnemers op de bon geslingerd. Een automobilist die door rood licht reed, werd ook beboet.

Voor het handmatig gebruik van de mobiele telefoon in het verkeer zijn 79 overtreders beboet. Enkele van deze overtreders hebben hun boete ter plaatse voldaan. De politie doet een beroep op verkeersdeelnemers om erop te letten, dat de documenten van hun voertuigen in orde zijn alvorens zij deel gaan nemen aan het verkeer.

error: Kopiëren mag niet!