Harami trailer veelbelovend

De trailer van Shyam Madiraju’s regieproject Harami, waarin Emraan Hashmi een prominente rol vertolkt, is uit. Harami is een van de films die in première gaat op het Busan International Film Festival 2020. Madiraju heeft samen met   Shahin Khosravan de screenplay geschreven.

De Emraan Hashmi starrer is een verhaal van hoop en redding dat zich afspeelt in de Dharavi sloppenwijken in Mumbai. Hashmi vertolkt de rol van een leraar Engels die zich tot de misdaad gekeerd heeft en onder zich een bende jongelingen heeft die een crimineel bestaan leiden als zakkenrollers. Ze opereren in de drukke delen van de stad.

Een van de zakkenrollers beseft op enig moment wat hij aangericht heeft, wanneer een gezin financieel ten onder gaat als gevolg van zijn handelingen. De rest van het verhaal toont aan hoe hij probeert met zichzelf in het reine te komen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: