Ritesh Sidhwani’s Gully Boy drukt stempel bij SWA Awards 2020

Een van de meest besproken films van 2019 die ook harten veroverde met de verhaallijn en de ondergrondse rap scene blootlegde, is Ritesh Sidhwani en Excel Entertainment’s Gully Boy. Met deze film nam India tevens officieel deel aan de Oscars.

Nu heeft de film ook nog de Best Dialogue Award binnen gehaald. De dialoogschrijver van Gully Boy, Vijay Maurya, mocht de award in ontvangst nemen bij de SWA Awards 2020. SWA Awards is de enige award in India die wordt uitgereikt aan screen -en tekstschrijvers van Hindi speelfilms, tv shows en web series.

Creative Producer, Ritesh Sidhwani heeft het publiek recentelijk verrast met 3 grote bekendmakingen. Ritesh heeft namelijk onvermoeibaar gewerkt tijdens de lockdown. De producer deed ook de release van de first look van Sanjay Dutt als Adheera in de PAN Indiase film KGF2. Het publiek kijkt reikhalzend uit naar het volgende dat Ritesh Sidhwani zal presenteren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: