Dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan

De dansscholen mogen wederom open maar dan met inachtneming van de Covid-19 maatregelen. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover van eigenaar/ dansdocent Namita Bhaggoe – Ajodhia. “ We zijn allen erg enthousiast om wéér te mogen starten met de lessen. Uiteraard moet alles volgens de ingestelde covid19 protocollen. Wij waren ongeveer 6,5 maand gesloten. Ook het gros van privélessen was gestaakt. Enkele leerlingen hebben hun privélessen wel digitaal gevolgd. Gelukkig is er genoeg theorie die we moeten kennen dus hebben we de periode van afstandsonderwijs benut. De groepen hebben op enkele momenten lessen opgestuurd gekregen en de nodige opdrachten zijn naar tevredenheid uitgevoerd. We hebben verder 1 foto- en 1 videoproduct gemaakt met de bestrijding van COVID 19 als thema. Dit is gedaan met de intermediaire en senior leerlingen van de dansschool. In verband met het 19-jarig bestaan van Namita Nritya Vidya Bhavan is er een videoproductie gemaakt en gedeeld op social media. Dit was een compilatie van een paar van onze dansschool producties van de laatste jaren. In het kader van Internationale dag van de dans is de ‘dont rush challenge’ geaccepteerd en ons eigen gemaakt. Op 1 augustus was er een presentatie voor ouders en gezinsleden. Dit hebben wij online gedaan. Het was hartverwarmend om de response te zien. Boven verwachting is de response die ik heb gekregen bij de oproep aan mijn leerlingen om de geplande presentatie voor ouders en gezinsleden te doen plaatsvinden via social media. De betrokkenheid van alle gepassioneerde leerlingen en de lieve ouders die klaarstaan om hun dochters te stimuleren, op te maken en ook nog te filmen. De response die we allemaal hebben gehad op social media was overweldigend en nodigt uit om hiermee door te gaan. Ik deed dit voor onszelf, omdat we met social media toch nog in contact zijn met elkaar. Ik heb een wake-up call gehad door de response van zoveel andere families en vrienden die dus nog steeds reikhalzend uitkijken naar onze dansproducten. Een hartgrondige dank aan al mijn meisjes en in het bijzonder hun ouders die enthousiast hieraan hebben geparticipeerd. Keep dancing” aldus Namita Bhaggoe – Ajodhia.

( FOTO: archief  Dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan)

 Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!