Balletschool Marlène start nieuw schooljaar

Balletschool Marlène biedt thans een gevarieerd programma aan van Klassiek-, Modern-, Jazz Ballet en Folklore. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover van eigenaar/ dans choreograaf Marlène Lie A Ling. Het schooljaar zal in de maand oktober afgerond worden. Dit omdat er nog rest repetities zijn en daarna rapporten moeten worden uitgereikt. Ook moet de jury nog examens afnemen. Pas daarna zullen we van start gaan met het nieuwe schooljaar en dat wordt dan in de maand november. Dan zullen de leerlingen aan de hand van hun bevorderingen de lessen op hun desbetreffende niveau voortzetten. ‘Het is geweldig geweest dat ik gedurende de afgelopen periode online lessen heb mogen verzorgen. Hierdoor heb ik een geweldige vooruitgang van een klas gemerkt. Zij winnen hierdoor een heel jaar en zij mogen ook examen doen. De online lessen hebben voor heel goede vorderingen gezorgd bij de leerlingen. Op 3 november viert Balletschool Marlène haar 45 jarig bestaan. In verband hiermee zullen we de BMC competitie wederom doen in de studio. De uitslag van de competitie zal op 3 november bekend gemaakt worden. Vanwege de covid-19 situatie zal het geheel niet meer plaatsvinden in De Schakel, maar in de studio. Een andere ontwikkeling voor ons is dat de ouders van de leerlingen de presentatie tijdens het examen online kunnen bekijken. Overigens hebben de leerlingen in de vakantieperiode meegedaan aan een dans challenge, te vergelijken met Tik Tok, maar dan met oefeningen erbij. Dans challenge   klaargemaakt voor de leerlingen van de balletschool. Het was een succes ook vele ouders hebben meegedanst. De Choreografieën waren door juf Ariëlla gemaakt. Op 5 oktober starten alle balletlessen wederom’ aldus Marlène Lie A Ling Lie A Ling.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: