Pres Juriaantje geeft op hilarische wijze boodschap aan jongeren

De Surinaamse stand-up comedian,  Pres Juriaantje,  heeft op een hilarische wijze een goede boodschap gegeven. Hij heeft de jongeren ‘aangesproken’. In een korte videoclip op sociale media zegt hij het volgende: “ik ga gewoon door die deur. Luister noh jongeren van 14 en 15 jaar. Jullie kunnen die pipi en die veggie niet aan een kant laten noh. Jullie moeten “nomon nomon” het hebben noh. Denk aan je rivier, een rivier is smal, niet te veel prang prang maar een oceaan is breed. Wil je een oceaan worden op je vroege leeftijd. Mi no denki, check dat ding en wees voorzichtig. Wachti te I trouw dan kan je doen wat jij wil. Maar je hebt geen haast, denk aan je school en diploma. Ti jo teigi ding dan ga je horen, ja ik heb veel meegemaakt. Hallo, jij wilde veel meemaken, want nu is het tijd om te spelen met poppen en auto’s.  check dat ding”. De titel van de korte videoclip is jongeren!! Laat pipi en die veggie met rust, denk aan je diploma. Op deze wijze heeft hij wederom op zijn manier een boodschap overgebracht naar de jongeren toe.

 Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: