Roué Verveer doet aankondiging literatuur

“Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben ”

De Surinaams-Nederlands cabaretier, Roué Verveer heeft zijn nieuwste boek aangekondigd. Hij schreef op sociale media hierover het volgende: ‘Ik heb weer nieuws. Het is vrolijk en positief nieuws. Na mijn bestseller “Waarom? Daarom!”, dat over opvoeden gaat, komt mijn tweede nieuwe boek uit,  getiteld “Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben”. In het boek geef ik antwoord op de vraag die ik zo vaak krijg:” Roue, waarom ben je altijd zo vrolijk en positief??” Het boek bevat grappen zoals je van me gewend bent en adviezen om vrolijk door het leven te gaan. Het komt op 27 oktober uit en je kunt ‘m nu al reserveren bij je favo (online) boekhandel’. Verveer doet sinds 2002 zijn eigen theatershows. In 2010 en 2011 trad Verveer samen met Murth Mossel, Jandino Asporaat en Howard Komproe op onder de naam Caribbean Combo. In het najaar van 2011 presenteerde hij samen met Daphne Bunskoek het NTR-programma De Slavernij. In 2014 speelde Verveer samen met onder andere Jörgen Raymann een bijrol in de familiefilm Heksen bestaan niet. In 2017 vormde Verveer een dansduo met Edsilia Rombley in het dansprogramma Dance Dance Dance, ze eindigden daarbij op de vierde plaats. Momenteel doet hij optredens in diverse theaters met inachtneming van de Covid-19 maatregelen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: