Artiest Bugady boy en zijn carrière

Een van de artiesten in de muziekscene van vandaag is Bugady boy. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hem. De artiest zal na lang tijd weer een nieuw nummer droppen. Hij is familie van de populaire King Koyeba. Na het vertrek van King Koyeba en Badderman richting Nederland is Bugady Boy niet stil blijven zitten. Hij heeft gelijk daarna zijn activiteiten in de muziekscene voortgezet. Hij is de dancehall sensatie geweest van de crew. Een speciale dank aan Badderman namens de zanger. Badderman gaf hem de kans om in het groot de draad op te pakken. Hij zal zijn activiteiten zeker voortzetten in de muziekscene. Vanaf maandag start zijn promo, Mc Vuure is belast met de promotie. ‘ Het zal zeker de juiste richting opgaan, mi lib poti ma, cheto moe kenki’ aldus de zanger.Khoesiaal P

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: