Nieuwkomer Moktar in onze muziekwereld

Een nieuwkomer momenteel in onze muziekscene is de 24 jarige Moktar.  Dagblad Suriname verneemt over hem het volgende. Hij is van Surinaamse komaf en is opgegroeid in Amsterdam noord. Zijn eerste lied met videoclip genaamd Noordside, spreekt daarom helemaal voor zich. Van kleins af aan heeft hij zijn liefde voor muziek opgebouwd en omdat het hem een goed gevoel geeft maakt het echt niet uit in welke mood hij is om muziek te maken. Hij is nauwelijks 4 maanden serieus bezig met muziek en hij heeft voor zichzelf  als doel gesteld om in 2020 zijn populariteit ten top te laten stijgen. Daarbij hanteert hij verschillende genres en hij is dus niet alleen bezig met rap muziek. Voorbeelden waar hij van houdt zijn Dancehall music en Latin music. Hij staat dus wel open om meerdere richtingen op te gaan met zijn muziek. Het begon met kleine rijmpjes maken en daarna op de beat van bestaande nummers een tekst schrijven. Interessant vond hij het altijd hoe artiesten aan het performen waren en dat het publiek al de nummers mee kunnen zingen. Daar houdt hij van en het is echt zijn grootste doel om het te bereiken, vertelt de zanger vol trots aan zijn fans.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: