Lions Club Kwatta doet wederom vegetarisch divali-broden project

Lions club Kwatta staat bekend om haar divali-broden project. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Op social media heeft Lions Club Kwatta inmiddels al een oproep geplaatst over dit onderwerp. Hun uitnodiging ter ondersteuning van deze actie luidt: De lekkerste, enige echte divali-broden van Lions Club Kwatta zijn er dit jaar weer. Steun door het kopen van de broden voor uw zakenrelaties, families, vrienden en kennissen de goede doelen van Lions Clubs International in Suriname. Onze broden zijn 100% vegetarisch. U mag kiezen uit divali-brood voor SRD 35,- in doos en divali-brood verpakt in plastic voor SRD 30,- Voor bestellingen kunt u bellen naar Lion G. Laigsingh, telnr. 8582627, Lion A. S. Mahabier, telnr. 854974, Lion W. Hoepel, telnr. 8844556, Lion V.N. Jadnanansing, telnr. 8678939. Hiermee werkt Lions club Kwatta wederom aan het bekende divali-broden project. De divali-broden zullen in de week van divali, 14 november, geleverd worden. De opbrengsten van deze fundraising actie zullen traditioneel worden besteed aan een groot sociaal project, met in achtneming van de Covid-19 maatregelen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: