Blue Grand Café open met inachtneming van Covid-19 maatregelen

Een van de plekken in ons land waar het publiek mag wezen is Blue Grand Café. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Blue grand café is dagelijks open vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur voor het publiek. Eigenaar Vijay Dasrath zegt: “Blue Grand Café is de plek voor heerlijk eten, cocktails, Live Entertainment en veel meer. Met de komst van Covid-19 was Blue Grand Café gesloten en een andere reden hiertoe was de renovatie die werd ingezet. De plek is de laatste maanden populair geweest vanwege optredens van muziekgroepen. De autoriteiten doen hun werk en wij houden ons aan de vastgestelde regels. Er was getracht om met entertainment te starten, namelijk met muziek op de achtergrond. Maar helaas is het laatste event van weekend, SING & SWING met de zangers Enashu Lie A Kwie, Xaviera Ramrattansing en Fariz Barsatie afgeblazen. Dit in overleg met DC en politie” aldus de eigenaar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: