SOUL-dans met je partner gedurende Covid-19

Het is met de huidige situatie moeilijk om te dansen met je levenspartner, en met name een soul-dans uitvoeren, zoals het bekend is in de volksmond, is in feite verboden. De vaste onderlinge afstand van anderhalve meter speelt daarbij parten. We kennen allemaal de openingsdans, een intieme, mooie dans op de dansvloer van het bruidspaar. Ook andere aanwezigen dansen mee met hun partner. Dagblad Suriname vroeg enkele personen om een reactie. C. zei, het is met de huidige situatie wel mogelijk om gewoon thuis muziek op te zetten en alleen soul te dansen met je partner. F zei, ik kan nu niet dansen want mijn partner zegt, 2 meter afstand. P zei, met de huidige situatie geen dans voor ons, voorheen zijn wij  wel naar dansavonden geweest als pasgetrouwd echtpaar. J. zegt, op hun huwelijk wel soul gedanst te hebben en daarna meer gezellig meedansen met anderen maar momenteel is dat helaas niet mogelijk. Het is dus helemaal afhankelijk van de koppels of ze thuis muziek opzetten en een soul dans doen of de regel van 2 meter afstand ook laten gelden voor hun partner.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: