ENVR lanceert nummer ‘Juffie’

De Surinaamse artiest ENVR heeft het nummer ‘Juffie’ op 22 september gelanceerd via social media. Dagblad Suriname verneemt van ENVR het volgende. Het nummer ‘Juffie’ werd in augustus 2018 in Studio 209, Amsterdam Zuid – Oost opgenomen. Hij werd benaderd door mede zanger Luciano van de muziekformatie One Man en producer Meno. De artiest vertoefde toen in Nederland met manager Jill en Benjamin Fayah voor samenwerkingen. Zo gesproken en zo gedaan, het nummer werd vervolgens in de doofpot gestopt. “Ik vond het jammer, vooral van me tijd. Dit is reden dat ik hem op 22 september, na 2 jaren online heb gepost. Het zou zeer waarschijnlijk een ander naam hebben, ‘Kom Met Me Mee’, dacht ik, maar ik heb al een nummer met als titel ‘ Kom Mee’ dus ik gaf het de titel ‘Juffie’”. Het nummer werd geproduceerd door Meno en Nino Beatz.

Carrière

“In de afgelopen tijd ben ik mezelf gaan bijscholen op muzikaal gebied. Momenteel werk ik echt aan nieuwe nummers. Heel veel aan zelfstudie gedaan op het gebied van muziek. Ik heb meer gewerkt aan projecten van derden. Maar nu zal ik echt uitkomen met eigen projecten, projecten van mijn band, OG Sensation, ook met andere groepen waarvan ik lid ben, waaronder Loboto Kriyoro en NAKS Wan Rutu. Dus er komt heel wat muziek. Dit maal doe ik een belofte en me belofte is solide” aldus de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: