Nieuwe marktmeester Dhanai: ‘Er moet veel gedaan worden op de markt’

“Er moet veel werk gedaan worden op de markt. Intussen zijn ook de boetes teruggedraaid, dus de standhouders hoeven geen boetes te betalen over de afgelopen maanden”, zegt de nieuwbakken marktmeester, Anil Dhanai. Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord – Oost heeft op 21 september Dhanai in de functie van waarnemend marktmeester aangesteld. Dhanai neemt het roer over van John Lecton. De marktmeester gaf tijdens een gesprek met de krant aan dat hij geen onbekende is op de markt.  “Ik ken de markt op alle tien vingers van mij, dus weet zo een beetje wat er gedaan is en wat gedaan moet worden. Ik ben geen onbekende op de markt, dus hoop dat het een soepele samenwerking wordt tussen marktmeester en standhouders”, zei Dhanai.

Verschillende standhouders gaven een positieve reactie naar de marktmeester toe en hopen dat het een bloeiende samenwerking wordt. “We gaan de helft van de dag samen met elkaar doorbrengen. Dit geeft aan dat wij als een familie samen moeten werken en ook samenwerken naar een goede verstandhouding om zo het werk soepel te laten gaan en een goed gevoel achter te laten”, zegt de marktmeester. Verder gaf hij aan dat er al veel plannen zijn om de markt verder op te bouwen. Deze plannen moeten alleen nog besproken worden, waarna ze kunnen worden uitgevoerd. Ook de situatie van de straatventers zal aangepakt worden om de markt weer aantrekkelijk te maken.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: