Indira Jadoenathmisier won driemaal de eerste prijs tijdens zangcontest

Hedenavond is Indira Jadoenathmisier de spreker in RBN’s top-10 hit parade. Haar moeder heeft deze naam specifiek voor haar gekozen omdat het ook de naam was van de toen gekozen Indiase premier, Indira Gandhi. Aangezien haar ouders streng waren, heeft het nogal wat moeite gekost om toestemming te krijgen voor haar deelname aan het zangcontest. Gelukkig bleek reeds bij de voorselectie dat zij een uitblinker was. En het was raak. Ze won dan ook drie achtereenvolgende keren de eerste prijs tijdens the National Indian Songfestival georganiseerd door Interpro o.l.v. Biekram Ganga. Opmerkelijk hierbij was wel het feit dat ze nooit echt zanglessen had gevolgd. Gedurende de loop van het contest ontmoette ze de muzikant Vinod Ramdien, met wie ze later in het huwelijksbootje stapte. Binnenkort viert dit paar hun 30ste huwelijksjubileum. Samen hebben ze ook een CD uitgebracht ; zij is de vocalist en hij verzorgt de muzikale begeleiding. Dit alles en nog veel meer vanavond om 21.00 uur in RBN’s top-10 hit parade via Ch.5-1.

error: Kopiëren mag niet!