Bad Man Karanza wederom actief in de muziek scene

Een van de Surinaamse Dancehall artiesten is Bad Man Karanza. Dagblad Suriname verneemt het volgende. Bad Man Karanza staat sterk voor een nieuw single. ‘Als Suriname ready is hij ready’ zegt MC Vuure. Bad Man Karanza is een van de 1ste Dancehall artiesten die Suriname op hoog niveau heeft mogen vertegenwoordigen in het buitenland. Vanwege omstandigheden kwam er een opstopping aan zijn muziek carrière. Hij was soms met Cyriel aanwezig bij optredens. Hij sluit het samenwerken met artiesten niet af. Omdat de artiest zichzelf ziet als trendzetter in de muziek scene. Muziek liefhebbers mogen optimaal muziek van hem verwachten met top Surinaamse artiesten. Mc Vuure voelt zich vrij om neefje te ondersteunen in de muziek scene.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: