‘Surinam Ki Dharti Par’ is eigen productie Parohi

Het Surinaams talent Prianka Parohi heeft de release aangekondigd van het nummer ‘Surinam Ki Dharti Par’. Dagblad Suriname verneemt het volgende. Het nummer is geschreven door cultuur-guru Soerdjan Parohi. Het is gecomponeerd en gearrangeerd door Prianka Parohi. Het lied gaat over ons geliefd land Suriname. De release van het lied zal binnenkort plaatsvinden via de youtube channel, Prianka Parohi Music en andere social media accounts van de artiest. ‘ Ik heb heel veel clips uitgebracht maar deze is uniek. Omdat het zelf is geschreven, gecomponeerd en gearrangeerd. Kortom een eigen productie. Alvast aan een ieder, check het zeker zo gauw de clip is uitgebracht’ aldus de veelzijdige Prianka Parohi.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: