Pres Juriaantje bespreekt actuele zaken op hilarische wijze

De Surinaamse stand-up comedian,  Pres Juriaantje,  heeft op een hilarische wijze een goede boodschap gegeven. Hij heeft op actuele ontwikkelingen gereageerd middels videoclips op sociale media. De 1ste videoclip in dit verband is gelanceerd met als titel, Graven (“DIEKEN”) tot je olie ziet. Juriaantje zegt; ‘files tap files, Zinniastraat heel druk, het is heel schokkend om te zien laat me dat duidelijk zeggen. Maar het is verschrikkelijk druk. Dus wat ik ga doen en wat wij allemaal misschien kunnen doen. Op je erf, neem een schop dan jeh bigin diki, je diekt totdat je olie vindt. Want dis no kang. Schokkend hallo, mi mi, baka dis me go graven’. 2e videoclip met als titel Hoogwaardigheidsbekleders! In deze videoclip luidt zijn boodschap: ‘een oproep aan alle hoogwaardigheidsbekleders, DNA leden, president, vice president, me beg unu, hep unu. Alle gelden die jullie extra krijgen net als RVC leden van Staatsolie, Suralco, we kis bigi money too, behalve dat jullie DNA lid zijn. Alla de money sa we kisi, lever in, lever het in, levering in zodat a olie-prijs kang saka, me beg unu, u set in’ Met deze woorden, verwerkt in korte videoclips welke te zien zijn op social media heeft de comedian geattendeerd op de actuele zaken die zich afspelen in het land namelijk stijging van de benzine-prijzen en salarissen van hoogwaardigheidsbekleders. De clips krijgen heel veel reacties en worden massaal gedeeld.

Khoesiaal P.

(Foto: Facebook Pres Juriaantje)

error: Kopiëren mag niet!