Salman Khan’s advocaat: acteur heeft geen aandeel in KWAN

Dinsdag heeft een toonaangevende nieuwszender een bericht doen uitgaan als zou Salman Khan het meerderheidsaandeel hebben in het KWAN talent management agentschap . Het juridische team van de acteur heeft dit echter ontkend. KWAN talent management kwam onder de radar van de NCB nadat ze Jaya Saha ondervraagd hebben in het drugsonderzoek dat plaatsvond tijdens het onderzoek naar de dood van Sushant Singh Rajput. NCB riep ook de CEO van KWAN op.

Nadat Salman Khan’s naam betrokken werd bij KWAN, deed zijn advocaat Anand Desai een verklaring uitgaan die luidde: “Bepaalde delen van de media melden ten onrechte dat onze cliënt de heer Salman Khan, een toonaangevende Indiase acteur,  een meerderheidsaandeel bezit in het talent management agentschap KWAN Talent Management Agency Private Limited. Het moge duidelijk zijn dat Salman Khan geen belang heeft, direct of indirect, in Kwan of een van zijn groepsentiteiten. Aan de media wordt verzocht zich te onthouden van het publiceren van valse berichten over onze  cliënt”.

Acteur en producer Nikhil Dwivedi die Dabangg 3 heeft geproduceerd zei via Twitter dat de berichten  ‘vals’ en ‘kwaadaardig’ zijn ” en dat het betreurenswaardig is dat een zender van een dergelijk formaat geen nieuws presenteert dat geverifieerd is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: