Kunal Kemmu en Ram Kapoor terug met seizoen 2 van Abhay

ZEE5 heeft steeds Originals gepresenteerd van verschillende genres en talen. Nu is Abhay terug met een tweede seizoen: een aangrijpende verhaallijn en een veelzijdige cast onder leiding van Kunal Kemmu aka Abhay Pratap Singh. Het streamen van de laatste afleveringen begint op 29 september aanstaande.  De laatste trailer van het seizoen was exclusief te zien op HiPi, zee5’s populaire korte videoplatform.

Kunal Kemmu zegt zeer verheugd te zijn dat alle afleveringen nu uitgezonden worden. Naar zijn zeggen waren de opnamen voor Abhay2 een ongelooflijk bevredigende en uitdagende ervaring. Alle acteurs hebben zich ingespannen en enkel het beste gepresenteerd.

Abhay 2 gaat op 29 september aanstaande exclusief in premiere op ZEE5.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: