Prijs van brandstof wordt niet verlaagd

Na de forse verhoging van de prijs voor een liter benzine aan de pomp ontstond er meteen de nodige ophef in de samenleving. Men werd onaangenaam verrast, vooral nu eerder ook al de governmenttake was verhoogd. 

De prijzen voor een liter ongelood en diesel zijn boven de SRD 10 geëxplodeerd. Het leidt zelfs tot een eerste protestmanifestatie tegen de verhoging, vrijdag, tijdens de nog verse regeertermijn van de regering Santokhi-Brunswijk. 

Alle ophef en de aankondiging van een protest hebben niet geleid tot enige actie vanuit de regering. Integendeel, de prijs wordt niet verlaagd.

Overigens, zelfs pompen konden de verhoging technisch niet aan. De programmatuur van de pompen moest worden aangepast, omdat die geen getallen boven de 10 konden verwerken. Programmeurs hebben de pompen aangepast, zodat nu de juiste prijs op de pomp is te zien.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: