Het onderzoek naar de dood van Sushant Singh Rajput

Eerder is bericht dat het forensisch team van AIIMS een ontmoeting zal hebben met de CBI ambtenaren om een rapport te overleggen waarin de doodsoorzaak van Sushant Singh Rajput gedetailleerd is aangegeven. De ontmoeting zou plaatsvinden op het CBI-hoofdkwartier in Delhi. De vergadering is echter uitgesteld.

Het AIIMS heeft het autopsierapport bestudeerd nadat de familieleden en fans van de overleden acteur op sociale media twijfels hadden geuit over de opgegeven doodsoorzaak.

Ondertussen eindigt Rhea Chakraborty’s hechtenis. Een NDPS rechtbank heeft verlenging van haar hechtenis bevolen tot 6 oktober. Rhea Chakraborty en haar broer Showik hebben een verzoek tot borgtocht ingediend bij het Hooggerechtshof van Bombay.

error: Kopiëren mag niet!