Deepika Padukone’s naam in drugschat, Ranveer Singh staat ferm achter zijn vrouw

Deepika Padukone heeft naar verluidt gechat over drugs met haar manager en de filmindustrie is geschokt. Daarnaast is dit nieuws reden voor immense verlegenheid voor zowel de families van Deepika’s als haar man Ranveer Singh.

Nochtans zeggen de bronnen dicht bij de ontwikkelingen, dat beide families ferm achter Deepika staan in de kwestie. Blijkbaar zouden Ranveer en Deepika binnenkort een gezamenlijke persverklaring doen uitgaan.

Een filmmaker die beide acteurs goed kent, zegt dat zowel Ranveer als Deepika in shock verkeren. “Maar ik denk niet dat ze gaan toelaten dat dit (de chat op drugs) hun moreel verslaat. Ik denk dat ze heel snel tot de verdediging van Deepika zullen overgaan nadat ze al hun juridische opties hebben overwogen.”

error: Kopiëren mag niet!