Poonam Pandey doet aangifte tegen echtgenoot Sam Bombay voor mishandeling

Actrice Poonam Pandey die eerder deze maand trouwde met Sam Bombay deed aangifte tegen haar man wegens molest en bedreiging. Sam Bombay werd dinsdag gearresteerd in Goa na de aangifte.

Naar verluidt vond het  incident plaats in Canacona dorp in het zuiden van Goa, waar Pandey  momenteel bezig is met opnamen voor een film. Volgens de politie deed Pandey maandagavond aangifte. Het slachtoffer moet nu verplichte medische testen ondergaan.

Op 10 september kondigde Poonam Pandey haar huwelijk met Sam Bombay aan door foto’s van hun huwelijksceremonie te delen. Sam Bombay had ook foto’s van de ceremonie gedeeld, maar heeft nu alle foto’s van zijn Instagram-pagina verwijderd.

Vorige week werd het stel gespot op weg naar hun huwelijksreis. Poonam deelde ook foto’s en video’s van hun uitje met het bijschrift: “Having the best honeymoon”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: