Sozavo zet 8 leveranciers in voor verstrekken 100.000 pakketten

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft 8 leveranciers aangetrokken om 100.000 Covid-19-pakketten landelijk te verdelen. Wie de leveranciers zijn, is onduidelijk. Ook is het onduidelijk of er een openbare aanbesteding is gehouden om deze pakketten aan te schaffen en te verdelen. Het ministerie krijgt ondersteuning van de ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport en Defensie en het Bureau Eenheid. Inmiddels is de distributie van de pakketten al begonnen. Elk pakket heeft 17 items met een waarde van ruim SRD 400. Nu de unificatiekoers is ingegaan, is het te verwachten dat het budget voor deze pakketten ook moet worden verruimd. Dagblad Suriname probeert al enkele dagen een interview te krijgen van Sozavo-minister Uraiqit Ramsaran, de bewindsman blijft echter onbereikbaar voor commentaar.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: