Dc Sital- Hirasingh roept op om vrede en verbroedering thuis te creëren en te koesteren

“Als wij vrede in onze huizen hebben, zullen wij vrede in de gemeenschap, in ons district en in Suriname hebben. Hierbij roep ik eenieder op om die vrede en verbroedering thuis te creëren en te koesteren.” Dit waren de woorden van districtscommissaris Suraksha Sital- Hirasingh. Zij heeft haar personeel gisteren toegesproken in verband met de Dag der Vrede, Verbroedering en Eenheid. Alle ressorten en afdelingen van het districtscommissariaat Wanica Noord-West hebben middels tekening en tekst de boodschap naar voren gebracht. De dc heeft alle drie ressorten bezocht om het personeel te motiveren. Daarnaast heeft zij het personeel van het districtscommissariaat toegesproken. Dc Hirasingh is bijzonder ingenomen met de tekeningen en teksten die zij heeft ontvangen. “Het doet mij goed dat wij binnen zo een korte tijd zoiets hebben kunnen organiseren”, zegt de dc. Het personeel kreeg hapjes en een drankje. “Vrede betekent niet om ergens te zijn waar geen lawaai, moeite of hard werken is. Vrede betekent om te midden van die dingen te zijn en toch kalm in je hart te zijn. Grote geesten bespreken ideeën. Gemiddelde geesten bespreken gebeurtenissen. Kleine geesten bespreken mensen. We kunnen op geen enkele  manier als natie in de wereld overleven zonder eenheid te vinden”, aldus de dc.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: