Pomphouders lijken benzineprijzen à la dol te verhogen

Dagblad Suriname heeft van diverse bronnen vernomen, dat een aantal pomphouders hun prijzen voor benzine nog niet hebben aangepast aan de verwachte verhoging naar iets meer dan SRD 10 voor een liter. De mogelijk door de regering rond het middaguur bij beschikking vastgestelde prijs wordt SRD 10,33 voor een liter diesel en SRD 10,88 voor een liter unleaded.

Maar, dinsdagochtend is het een en al een wirwar aan prijzen aan de pomp. Prijzen per liter lopen fors uiteen bij de diverse servicestations. Zo kost een liter diesel bij GOw2 SRD 10,04 en voor unleaded moet daar SRD 10,81 worden betaald. Bij SOL moet voor een liter diesel SRD 10,67 worden betaald, voor unleaded SRD 11,40 en voor super unleaded SRD 11,58.

Bij Boedhoe moet aan de pomp SRD 10,55 voor een liter diesel worden neergeteld en voor een liter ongelood 11,32.
De vraag is of alle pomphouders zich gaan committeren aan de door het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie bij beschikking nog vast te stellen prijzen. Dinsdagochtend blijken pomphouders echter diverse prijzen te hanteren, waardoor de verwarring en verontwaardiging onder de weggebruikers die hun tank moeten bijvullen alleen maar toeneemt

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: