Saka a benzineprijs, anders yu srefi o saka

Stephano ‘Pakittow’ Biervliet reageert als door een wesp gestoken op het nieuws dat de brandstofprijzen omhoog zijn geschoten naar 10.88 voor een liter benzine en 10.33 voor diesel. “Hoe kan dat?” vraagt Pakittow verhit. Het kan toch niet. “De bankkoers is al verhoogd en dan komt dit er nog bij terwijl de gemiddelde Surinamer 2500 verdient, andere minder. We zijn bereid de regering te helpen, maar we zijn bereid om dood te gaan voor de regering” zegt Biervliet. “Ze hadden toch zoveel opties? De koers zou toch omlaag gaan? En waarom kunnen al die gestolen gelden niet terug gehaald worden, weet niemand waar die gelden zijn? Die gelden moeten teruggehaald worden. Begin daaraan te werken. Dat is strak beleid” vervolgt de activist, die zegt op te komen voor het volk. “Poeroe alla monie na den man anoe” . De aktie is gepland om vrijdag 9.00 uur.
“Saka a benzine prijs anders yu srefi o saka” besluit Pakittow. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: