Politie pakt voortvluchtige verdachte van valsheid in geschrifte op

Het Korps Politie Suriname bericht, dat leden van de afdeling Fraude vorige week woensdag, 16 september, de 52-jarige verdachte Robert Mampikin (Robert Jajo) hebben aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan valsheid in geschrifte tezamen met de 43-jarige B. J. De beide verdachten hebben twee percelen verkocht zonder medeweten van de rechtmatige eigenaren. De percelen zijn gelegen langs de Weg naar Papatam te Albina.

De verdachten hebben onder andere gebruikt gemaakt van een valse identiteitskaart, een stamboom en een uittreksel van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). Robert Jajo is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Zijn kompaan S. werd in een eerder stadium al aangehouden en in verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!