Succesvolle Hatta Reggea Splash show zonder publiek

Ten midden van het Covid pandemie hebben de drie Reggea artiesten Jah Handsbaas, Wiseman Gad en D Levi een top show neergezet op het terrein van ATV.  Dagblad Suriname verneemt het volgende. Het is weliswaar zonder publiek geweest maar het deed geen afbreuk aan de performance van de 3 enthousiaste artiesten die met ondersteuning van ATV deze show hebben neergezet. Tijdens de live streaming waren er ruim 200 mensen aan het kijken via FB. De interactie met het publiek via facebook was goed, de likes en de hartjes vlogen voorbij. ‘Wij zijn nog niet eens een week verder en de show is al meer dan 6000 keer bekeken zegt Wiseman Gad’. Jah Handsbaas geeft aan dat dit zeker een terugkerend evenement zal zijn. Elk jaar in augustus kunt u uitkijken naar de Hatta Reggea Splash. D Levi geeft aan dat het platform Reggea Outfit trots mag zijn op de eerste activiteit. there is many more to come geeft hij aan. De show zal wederom ( herhaling) worden uitgezonden via ATV. De artiesten bedanken alle sponsoren en zeggen tegen vrienden en fans om de facebook page van Hatta Reggea Splash in de gaten te houden voor de updates,  ‘because there is many more to come’.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: