Luna Llena (FullMoon) leidt tot meerdere samenwerkingen

Het nieuwste nummer van de Fcrecordz artiesten is uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende over het project Luna Llena (FullMoon). Fcrecordz artiesten, Tufelo van Cuba X Nahuel Lion van Islas Canarias, Tenerife hebben gewerkt aan dit project. Normaal komen de artiesten bij elkaar voor een collaboration zoals Splashmaster Gilly bij zijn Collab met de Dominicaanse artiest naar Santo Domingo afreisde maar vanwege de huidige situatie, Covid-19 heeft het team  door middel van verschillende zoom gesprekken en video calls gewerkt. Zodoende hebben beide partijen in eigen land hun opnames gedaan op basis van  een script geschreven door Splashmaster Gilly. Alle beeldmateriaal werd verzameld en gestuurd naar Suriname. Vervolgens werd de video in Suriname geproduceerd door FullColour Entertainment, Supro media & Goldenrebelsfilm, Audio: El Kballero (Cuba)

“De videoclip is 3 dagen geleden uitgebracht en staat al op boven de 25K op verschillende sites. Op Instagram & YouTube boven de 4K. Verder is er veel positieve comments/ reacties te zien onder elke site waar de video staat dus hij is goed ontvangen. We hebben intussen weer 2 aanbiedingen gekregen voor FCrecordz door andere artiesten uit Dominicaanse Republiek & Spanje die ook een Collab willen met onze artiesten” zegt Splashmaster Gilly.

Vanaf deze week is Luna Llena (FullMoon), live te streamen via alle digitale platforms. Dit is  allemaal mogelijk gemaakt door een van onze partners (Rueda Empire)(Yiiipaaamusic)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: