Vernieuwing eeuwige geloften

Monseigneur Karel Choennie vertelt dat de zusters SSVM (Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matara) hun eeuwige geloften op het feest van de Kruisverheffing op 14 september hebben vernieuwd.

God wilde iets nieuw beginnen in Suriname
“De zusters hebben hun communiteit gevestigd in het Maria Internaat aan de Henck Arronstraat 77. De communiteit draagt de naam van Moeder van Altijddurende Bijstand. Hun missie begon op 13 november 2010 in ons land. Hun komst viel symbolisch samen met de heropening van de kathedraal die 22 jaar gesloten was. Het was alsof God iets nieuws wilde beginnen in Suriname.”

Jeugdkampen                                    

“Naast het werk in het Maria Internaat, hebben de zusters speciale aandacht voor jongeren en verzorgen ze jeugdkampen. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk vanwege Covid-19. Zij verzorgen ook het apostolaat onder de Spaanssprekende katholieken in ons land”, aldus bisschop Choennie.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: