Geen solidariteitsheffing voor personen met maandinkomen tot SRD 12.500

Wat de solidariteitsheffing betreft, zal dat geheven worden op personen met inkomens boven SRD 150.000 per jaar. Dat betekent dat een maandinkomen van SRD 12.500 geen solidariteitsheffing zal betalen. Volgens minister Armand Achaibersing van Financiën & Planning zullen met name de politici deze heffing moeten betalen. Hij sprak gisteren in De Nationale Assemblee (DNA). “Als u een inkomen heeft van SRD 20.000 per maand, dan betaalt u tot SRD 12.500 de normale belastingen en over de resterende SRD 7.500 betaalt u die solidariteitsheffing. Dit is echt dat de breedste schouders de solidariteit gaan moeten tonen. Dat is een maatregel die wij voor 1 jaar gaan uitvoeren. Dit is in de periode waarin wij bezig zijn de crisis te beheersen”, aldus de minister.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: