20 nieuwe Covid-besmettingen

Het aantal nieuwe Covid-19 besmettingen bedraagt vrijdag volgens de Covid-19 website 20 (van 181 uitgevoerde testen). 120 Personen zijn vrijdag genezen verklaard. De dalende trend in het aantal dagelijkse besmettingen lijkt zich definitief te hebben ingezet. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten nog steeds 7 en 65 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

Het aantal mensen dat sinds medio maart positief is bedraagt nu 4.691 en 4.280 personen zijn genezen verklaard. In quarantaine bevinden zich vrijdag nog steeds 40 negatief geteste personen, terwijl 282 positief geteste personen zich in isolatie bevinden, een forse daling in vergelijking met het aantal van 364 donderdag.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: