Rhea Chakraborty’s advocaat: geen haast borgtochtverzoek bij Hooggerechtshof

Het borgtocht verzoek van Rhea Chakraborty, Showik Chakraborty en anderen werd vrijdag afgewezen door Mumbai’s speciale rechtbank. Naar verluidt zal er binnenkort een nieuw verzoek volgen bij het Hooggerechtshof. Echter zegt hun advocaat Satish Maneshinde, dat er geen haast is om dit verzoek in te dienen.

In een verklaring zei hij onder andere: “Geen haast… we zullen de volgorde bestuderen, de implicaties en ontwikkelingen in de zaak op NCB-niveau en dan beslissen. Er is geen ruimte voor speculatie … zodra het wordt ingediend zullen wij een exemplaar van de borgtochtaanvraag delen.”

Het Narcotics Control Bureau (NCB) arresteerde Rhea Chakraborty vorige week na drie dagen van verhoor. Rhea is momenteel ondergebracht op de vrouwenafdeling in de Byculla gevangenis in Mumbai nadat de rechtbank een 14-daagse hechtenis bevool. Rhea is ook de hoofdverdachte in de zaak rondom de dood van Sushant Singh Rajput, die wordt onderzocht door het Central Bureau of Investigation (CBI).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: