Gauri Khan’s boek

Gauri Khan, de Indiase film producer en interieurontwerpster, heeft een boek geschreven over  haar werk als designer en haar filosofie over design. De voorlopige titel is My Life In Design en het boek zal worden gepubliceerd door Penguin onder de Ebury Press. Het komt uit in 2021.

Het boek zal lezers inzicht bieden in haar leven  en ervaringen als een van de meest gewilde interieurontwerpers in het land. Het zal niet eerder geziene foto’s bevatten van haar werk, gezin en woning. Tevens zal het boek een waardevolle gids zijn voor hen die hetzelfde werk willen gaan doen of simpelweg willen leren over design in het algemeen.

Gauri Khan staat bekend om haar eclectische smaak in het transformeren van ruimtes en zorgt voor opwinding met haar ontwerpen. Ze is aan de top van deze wereld als de oprichter en chief executive officer van Gauri Khan Designs (GKD). Ze heeft zich gevestigd als een ontwerper die kan werken in een breed scala van projecten met gelijke elan. Gauri Khan is ook de go-to interieurontwerper voor enkele van de meest opvallende namen in de Indiase filmindustrie en diverse persoonlijkheden uit het zakelijk leven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: