Varun Sharma en Manjot Singh in web-productie Chutzpah

Veel productiehuizen wagen zich in de digitale ruimte sinds de vraag naar de inhoud een piek heeft gekend door de jaren heen, vooral tijdens deze lockdown te midden van de pandemie. Terwijl filmmakers nieuwe manieren van contentcreatie proberen, waagt producent Dinesh Vijan van Maddock Films zich aan een webproductie.

Volgens een bron betreedt Dinesh Vijan de digitale ruimte met Maddock Films’ digitale content divisie, Outsider Films. De producent is klaar met zijn eerste productie, een web-serie getiteld Chutzpah met de Fukrey sterren Varun Sharma en Manjot Singh in de hoofdrol. De webserie zal streamen op Sony LIV. De officiële aankondiging zal naar verluidt binnenkort worden gedaan.”

Ondertussen zijn de Fukrey sterren Varun Sharma en Manjot Singh samen met Pulkit Samrat, Ali Fazal, en Richa Chadha klaar voor de derde aflevering in de franchise. De regisseur van de film is Mrigdeep Lamba.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: