Film Harami geselecteerd voor Busan International Film Festival 2020

Harami, een Indo- Amerikaanse productie speelfilm, geschreven en geregisseerd door Shyam Madiraju waarin Emraan Hashmi onder andere in te zien is, is nu officieel gekozen om deel uit te maken van de hoofdcompetitie afdeling (New Horizons) van de Harami is een van de 10 films uit 9 landen die deelneemt aan deze competitie. Ook is het de enige  Indiase film die geselecteerd is om deel te nemen in de hoofdcompetitie. In een jaar dat zeer onder invloed staat van de gevolgen van Covid, is afgezien van Venice, Busan het enige andere festival dat fysiek plaatsvindt. Alle 194 geselecteerde films zullen gescreend worden in bioscopen. Het festival is van  21 -30 oktober 2020.

De producers van de film zijn onder andere Pravesh Kumar Rajput en Brent Maddock. De uitvoerend producenten zijn Paul Feig en  Sunny Khanna.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: