Bittersweet genomineerd op Busan International Film Festival

Bittersweet, geregisseerd door Ananth Narayan Mahadevan en geproduceerd door Quest Films Pvt Ltd, is formeel geselecteerd voor het prestigieuze Busan International Film Festival waar het ook genomineerd is voor de Jiseok Awards.

Ananth Narayan Mahadevan zei over de nominatie: “Het is inderdaad een grote eer om deel te mogen zijn van een top A-lister festival zoals het Busan International Film Festival, het grootste en meest prestigieuze op het Aziatisch continent. De gezamenlijke inspanningen om een film te maken die voldoet aan de normen van de wereldwijde cinema heeft vruchten afgeworpen voor mijn producenten Suchhanda en Shubha Shetty.”

Over zijn film zegt Anant: “Bittersweet is een scherpe blik op de mensenrechten en de strijd om te overleven in een buitengewone omgeving die een doodlopende weg is voor vrouwelijke suikerrietsnijders. Het resoneert in een universele context met zijn thema van menselijke uitbuiting ten koste van scrupules en een ecosysteem omwenteling in de toekomst.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: