JusPol zal geen enkel verwerpelijk gedrag van ambtenaren tolereren

Op social media is thans een video te zien waarin drie mannen vermoedelijk van het Korps Politie Suriname (KPS) in een auto met luid muziek een onacceptabel gedrag etaleren. Het drietal heeft zich uitgedost met sieraden van geel metaal met in hun bezit een wapen van zwaar kaliber en bundels vreemdgeld. Ze bevinden zich onder luid muziek in een voertuig. Het Ministerie van Justitie en Politie (JusPOl) zal op geen enkele wijze gangsterisme en ander verwerpelijk gedrag toestaan. Het beleid van JusPol is onder andere er op gericht het imago van alle onder haar resorterende diensten en korpsen hoog te houden. Er zal in deze kwestie een onderzoek worden ingesteld, waarna er maatregelen zullen volgen.  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: