“Het is de beste dag om te verkopen”

De stad is door de week door aardig druk, maar vooral op de vrijdag, de dag waarop omstreeks 20.00 uur de totale lockdown ingaat, is het extra druk. “Het is daarom ook de beste dag om te verkopen langs de drukke straten”, zegt een visverkoper aan de krant. Ook andere burgers die een centje willen verdienen, doen op deze dagen mee aan de verkoop. De visverkoopster gaf verder aan dat zij als hosselaar zo sneller kan verdienen. “Op de markt staan, levert niet veel op. Vooral hoe er geen busvervoer meer is. Dus als het ware lopen wij nu naar de mensen toe.” De visverkoopster gaf aan dat zij en anderen verspreid staan in verschillende gebieden, waaronder Magenta, Kwatta, Welgedacht en enkele andere gebieden. Naast visverkopers zijn er ook fruit- en of groenteverkopers, maar ook de welbekende krabbenverkopers. “Eenieder probeert een hossel te maken. Natuurlijk nemen wij de maatregelen in acht”, aldus de visverkoopster. “De hossel lukt niet altijd op zo een manier, maar op de vrijdag gaat het aardig”, aldus de visverkoopster.  

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: