Surekha Sikri opgenomen in intensive care

De National Award-winnende actrice Surekha Sikri is dinsdag opgenomen in een ziekenhuis te Mumbai nadat ze een beroerte kreeg.

De 75-jarige actrice, voor het laatst gezien in het segment van Zoya Akhtar in de Netflix-anthologie Ghost Stories, bevindt zich momenteel op de intensive care en is stabiel, vertelde haar manager Vivek aan indianexpress.com.

“Dit is haar tweede beroerte na november 2018. We hebben haar ’s middags in het ziekenhuis laten opnemen. Ze is stabiel en doktoren onderzoeken haar, ”zei hij.

Eerder suggereerde een bericht in de media dat Surekha Sikri financiële hulp had gezocht bij haar collega’s voor behandeling. Vivek zei dat haar familie “de dingen onder controle” heeft op dit moment en velen uit Bollywood hebben in feite al contact opgenomen.

“Als het gezin hulp nodig heeft, zullen ze contact opnemen met haar collega’s”, voegde Vivek eraan toe.

In haar meer dan vier decennium lange carrière heeft Surekha Sikri deel uitgemaakt van films als Tamas, Mammo, Sardari Begum en Raincoat. Ze was ook te zien in tv-shows zoals Just Mohabbat, Banegi Apni Baat, Saat Phere en Balika Vadhu.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: