Actrice Himani Shivpuri positief getest op COVID-19

Veteraan actrice Himani Shivpuri is positief getest op COVID-19. Ze liet dit weten via Instagram en riep een ieder die met haar in contact kwam de afgelopen periode, op om zich te laten testen.

Ze vertolkt de rol van Katori Devi Singh in Binaifer en Sanjay Kohli’s Happu Ki Ultan Paltan. Kamna Pathak, Yogesh Tripathi, Zahara Sethjiwala, Sanjay Choudhary en Vishwanath Chatterjee zijn enkele personen die in deze show ook hoofdrollen vertolken. Onlangs werd ook de producer van de show, Sanjay Kohli, positief getest. 

Himani heeft ook rollen gehad in films als Hum Aapke Hain Kaun, Dilwale Dulhaniya Le Jaayenge, Kuch Kuch Hota Hai en Kabhi Khushi Kabhi Ghum among othres. In de afgelopen jaren heeft ze ook TV shows gedaan als Sumit Sambhal Lega, Doli Armaanon Ki, Vishkanya en Ek Vivah Aisa Bhi.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: