Raadsman Rhea Chakraborty’ na haar arrestatie

Na de arrestatie van Rhea Chakraborty door NCB op dinsdag, reageerde haar advocaat Satish Maneshinde scherp. Hij zei dat Rhea werd gestraft omdat zij verliefd was op een drugsverslaafde die aan psychische problemen leed ‘. Hij noemde de arrestatie ook een travestie van gerechtigheid.

Hij zei: ‘Drie centrale agentschappen achtervolgen een alleenstaande vrouw alleen maar omdat ze verliefd was op een drugsverslaafde die jarenlang aan psychische problemen leed en zelfmoord pleegde als gevolg van het gebruik van illegaal verkregen medicijnen, …drugs, ”vertelde de advocaat aan ANI.

Rhea Chakraborty is de hoofdverdachte in het CBI-onderzoek naar de dood van Sushant Singh Rajput. Rhea werd op zondag zes uur ondervraagd door de NCB en op maandag ongeveer acht uur. Op de derde dag van het verhoor werd Rhea in hechtenis genomen.

 Na haar verhoor op maandag diende Rhea een klacht in tegen Sushant’s zus Priyanka wegens een nep doktersvoorschrift. Een dag na de klacht diende de politie van Mumbai een zaak in van medeplichtigheid tot zelfmoord tegen Priyanka Singh, Dr. Kumar en Sushant’s andere zus Meetu Singh.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: