BMC schrijft Kangana Ranaut aan

BMC verzegelde het kantoorgebouw van actrice Kangana Ranaut in Mumbai. De functionarissen plakten een bericht op de poort van het gebouw inhoudende een aanzegging  om te stoppen met het werken aan illegale constructies in het gebouw. Naar verluidt kreeg de actrice 24 uur de tijd om op de kennisgeving te reageren.

Uren nadat de kennisgeving was gedaan, ging Kangana naar haar Twitter-account om het antwoord van haar advocaat aan de functionarissen te delen. De advocaat van Ranaut beweerde dat Kangana binnen het pand geen werk verricht. De advocaat zei ook dat ze alle aantijgingen op een legale manier zullen aanvechten. Kangana verzocht ook om een ​​maximum van 7 dagen om te reageren op de kennisgeving.

Een uur na de bovenstaande post onthulde Kangana dat BMC een voorbehoud tegen haar had ingediend. De actrice deelde de foto’s van de documenten en schreef: “Nu heeft @mybmc een voorbehoud tegen mij ingediend, echt wanhopig om mijn huis te breken. Ik hou enorm van wat ik met zoveel passie heb gebouwd gedurende zoveel jaren, maar weet dat zelfs als je het breekt dit mijn geest alleen maar zal sterken … GA DOOR … ‘

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: